szolgáltatások-vác

DEKORÁCIÓ

Itt az ideje, hogy kitűnj a tömegből!
Legyél Te is egyedi, dekoratív, figyelemfelkeltő!
A dekorálható tárgyak tárháza végtelen.

A BOOM GRAPHIC STUDIO együtt gondolkodik Veled a legjobb megoldáson. Minden technikai lehetőség biztosított, hogy helyben kivitelezzük Neked, amit megálmodtál. Üzletdekoráció, tábla, reklámtábla, cégtáblatervezés és elkészítés. Miért olyan fontos a nyilvános területek, kereskedelmi és lakóterek dekorálása? Mert éppen ez teszi az alapvető különbséget a szolgáltatók között. Minden ügyfél szívesebben tartózkodik olyan helyen ahol különös figyelmet fordítottak egy szép és meghitt környezetre. Különösen a központi elhelyezkedésű üzleteknél fontos a különbözőség. A jól megválasztott dekoráció olyan “névjegykártyává” válik, amely tükrözi a partner minőségi szabványait, stílusát, energiáját. Az igényes dekoráció jó befektetés, valamint egy fontos marketing eszköz, amely jelentősen hozzájárul a vágyott kép tükrözéséhez.

 

GRAFIKA

Szerelem első látásra? Te is hiszel benne?
Szerintük a jó grafika is legalább ilyen fontos.
Vizuális megjelenés, arculati elemek, meghívók, névjegykártyák.

A Boom Graphic Studió kreatív, egyedi grafikák elkészítésében is segítséget tud nyújtani mindazon vállalkozások számára, akik törekszenek arra, hogy elegánsan, szépen kommunikálják szolgáltatásaikat meglévő vagy leendő ügyfeleik számára. A reklámot komolyan kell venni, legyen szó bármilyen hirdetési felületen való megjelenésről! Számunkra fontos az egységes, letisztult megjelenés, mely tökéletesen igazodik az ügyfelek igényeihez.

 

T-SHIRT

Promóciós ruházat? Egyedi munkaruházat?
Kreatív repertoárunk része az egyedi póló, 
munkaruha feliratozás

Futócsapatot alapítottál és szükség lenne egyedi pólóra? Alkalmazottaidnak szeretnél egyedi, céges logóval ellátott munkaruhát? Az eltérő igények, eltérő technológiát kívánnak. Ez persze ne a te gondod legyen! Te csak dőlj hátra, meséld el elképzelésed és mi, a kreatívok kitaláljuk, kiválasztjuk neked a megfelelő technikát, anyagot, színt és típust. Egyedi pólónyomtatást keresel, rugalmas és barátságos kiszolgálással? A Boom Graphic Studiónál mind az egyedi pólók, de akár tömeges mennyiség kivitelezését is vállaljuk. Számos cég és rallycsapat számára is készítünk egyenruhát, melyek tartós minőségűek és egyediek. Itt is, mint mindenhol, az igényekhez igazítjuk a technológiát. Számos színű és típusú anyagból választjuk ki a megfelelőt. Lehet ez vágott direkt színű anyag, vagy egyedi színes nyomtatott grafika. A megrendeléseket a legmodernebb gépekkel és nyomtatási technológiával valósítjuk meg, amely garantálja a kiváló minőségű nyomatokat és a részletekre való figyelmet. Nem találod, amit keresel? Segítségre van szükséged a tervezésben? Vedd fel velünk a kapcsolatot. Szupergyors fordulatszámmal és versenyképes árral kombinálva álunk a rendelkezésedre!

 

WRAPPING

Színezd át a kocsidat,
vagy csak dobd fel egyedi grafikával!
Legyél velünk az aszfalt betyárja!

Ha már ismered a szó jelentését, biztosan nem véletlenül jársz nálunk. Ha nem, akkor segítünk. A wrapping, a dekoráció legérdekesebb és legnagyobb körültekintést igénylő ága. Elsősorban a gépjárműveknél hangzik el ez a szó. De mi is pontosan? Egész autó vagy elemeinek behúzását jelenti. Ezen területen is rengeteg fólia létezik az egyszerű alapszínektől a szálhúzott fóliákon át a csillogó-villogó króm fóliákig. A lehetőségek határtalanok, ötleteink kimagaslóak. Miért is jó ez neked? Ha meguntad a színét, de nem akarod fényezőműhelybe vinni, ha egy cseppet fel akarod dobni, kicsit ki akarsz tűnni, egyedivé akarod varázsolni a wrapping a te eszközöd. Az ilyen jellegű művelet 2-3 napot vesz igénybe. Ennyi idő alatt újjá varázsoljuk megunt autódat! Ha az autó színét nem is akarod megváltoztatni, de szeretnél időtálló védelmet a fényezésnek, akkor arra is van lehetőség, hisz átlátszó, direkt erre a célra kifejlesztett fólia is elérhető nálunk. A fólia vagy matrica közvetlenül a jármű eredeti felületére kerül fel, mely alkalmazása rövid idő alatt megváltoztatja a járművek megjelenését, eltávolítása után visszaadja a jármű eredeti állapotát. A wrapping folyamata mindig három fázisból áll: tervezés, gyártás, felhelyezés. Normál esetben öt évig is tartósan fennmarad a járművön, és nem károsítja az autó gyári festékét.