BOOM BLOG

“inside of boom” oldal alatt betekintést engedünk a mindennapjainkba kicsit máshogy. Láthatod hogyan készülünk fel és oldunk meg feladatokat, legyen szó egyszerű vagy öszetettebb munkákról. Milyen anyagokkal dolgozunk, mit mire használunk, mit mikor, hova telepítünk. Milyen hibákat követünk el munka közben, amiket persze javítunk mielött kikerülne a kezünkből. Olvashatsz az ügyfeleinkről, hozzájuk kapcsolódó érzéseinkről, munkáinkról. Nincsenek titkaink. Illetve egy, ha megígérünk valamit akkor azt tartjuk. 

INSIDE OF BOOM - kicsit máshogy

Ömlesztve találsz itt meg mindent, egyenlőre. Ahogy eszünkbe jutnak dolgok, ahogy időnk engedi úgy írjuk a posztokat. Nem kifejezetten ez az terület ami -blogolás- előre viszi jelenleg a BOOMot de bizonyára majd ez is hozzátesz egy picit. Ezt a rész kicsit lazábbra tervezzük, kicsit szabadszájúbbra, emberközelibbre. Ha esetleg olyat olvasol ami kiveri a picit a biztosítékot az agyadban és netán ismerős lesz, ne lepődj meg, gondold végig és próbálj kicsit mögé látni.  Szeretnénk ha tudnátok és éreznétek, hogy mi is emberek vagyunk és meg van a véleményünk dolgokról. Mi is örülünk, mi is bosszankodunk, mi is igyekszünk mint minden normális ember. 

MX5

Érdekes kis csoda ez a kocsi. A színe egyszerűen lélegzetellálító. Nem fehér, nem törtfehér hanem valami egészen tökéletes halványszürke. Így “meztelenül” is finom, kecses autó,

Tovább olvasom

FIAT 500

Megszületett az időpont, megjelent a hölgy. Ilyen egy rendes ügyfél. Nade, nem is ez a lényeg. A szóbanforgó hölgy második tulajdonos így ezt a problémát

Tovább olvasom

ORACAL 641

Amikor elkezdtük ezt a dolgot ezzel kezdtük. Szerintem úgy, mint sokan mások is. Egyszerű beltéri fólia, könnyen vágható közepes anyagtartással. Kültérre hosszú távra nem ajánlatos.

Tovább olvasom