Boom Graphic Studió vác
NYOMDAI SZOLGÁLTATÁSOK

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁSOK

névjegykártyák, meghívók, szórólapok, plakátok tökéletes minőségben.

Teljes körű nyomdai szolgáltatás akár 24 órán belül!

Hívj minket még ma! +36 30 55 66 44 6

DIGITÁLIS ANYAGLEADÁS

Egy jól előkészített és lezárt digitális anyaggal rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt lehet megtakarítani. Minden beérkező anyagot leellenőrzünk nyomdai szempontokat figyelembe véve.

Ahhoz, hogy gördülékeny legyen a folyamat a szerkesztés során az alábbi dolgokra figyelj oda! Ha a sablonjainkat használod pár hibát már az alapoknál elkerülhetsz. Használd bátran a sablonokat!

MÉRET – A szerkesztés a megrendelt méretben készítsd el!

KIFUTÓ – A vágott méreten kívűl, körben minden irányban 3mm. A kifutó a késztermék tényleges méretén túli terület, ahová a hátteret, grafikát, vagy a túlnyúló képeket ki kell futtatni.

VÁGÓJEL – Feltétlenül szükséges, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

BIZTONSÁGI BELSŐ MARGÓ – A vágott méret szélétől befele tarts legalább 4 mm biztonsági távolságot!

SZÍNMÓD CMYK – A nyomdai anyagot a 4 színes nyomtatásnak megfelelően, CMYK módban készítsd el! Ha RGB színmódban készíted el a tartalmi elemeket a nyomdai feldolgozás során automatikusan átalakításra kerülnek, így az eredeti színnel nem minden esetben megegyező szín jöhet létre.

Ha RGB színmódot használsz nyomtatási hibákért (szín) nem vállalunk felelősséget.

KÉPEK – A használt képek felbontása min. 300dpi

FEKETE SZÍN – A fekete szín így helyes: K=100% A fekete és a szürke elemek, vonalak, szövegek, boxok esetében a fekete színt csak a tiszta fekete (K=100%) színcsatornán add meg. A Cyan, a Yellow és a Magenta színcsatornák értéke minden esetben 0% legyen. 100 % fekete szín használata esetén alkalmazz felülnyomást (overprint)

Tiszta fekete: Cyan 0%, Magenta 0%, Yellow 0%, Fekete 100%
Mély fekete: Cyan: 20%, Magenta: 20%, Yellow: 20%, Fekete: 100%

BETŰMÉRET ÉS VONALVASTAGSÁG – minimális betűnagyság 6pt.  minimális vonalvastagság 1pt.

BEÁGYAZÁS, GÖRBÉVÉ ALAKÍTÁS – A betűket és képeket ágyazd be. A betűtípus hibák elkerülése érdekében kérjük, hogy a tervezés befejezése után, a dokumentum PDF-ben való mentése során az összes szöveges tartalmat ágyazza be vagy alakítsa görbévé. Így nem lesz baj

NYITOTT ÁLOMÁNYOKAT NEM FOGADUNK EL – PSD, AI, IDD, CDR, WORD, EXCEL, stb… natív állományokat közvetlenül nyomtatásra leadva nem fogadunk el. Határtalan hibalehetőséget tartalmaz, amit nem vállalunk fel. Zárd le az anyagot! Legyen PDF vagy réteg nélküli TIFF, JPG, természetesen a fent leírtak betartásával!

SABLONOK (béta)

Innen sablonokat tölthetsz le, melyek megkönnyítik a közös munkát. PSD/AI/IDD. Használd ezeket bátran. Amennyiben itt nem találsz meg valamit, kérlek írd meg a méretet csinálunk egy egyedi sablont számodra.

Készen van a kreatív, csak ki kell nyomni?