MX5

Érdekes kis csoda ez a kocsi. A színe egyszerűen lélegzetellálító. Nem fehér, nem törtfehér hanem valami egészen tökéletes halványszürke. Így “meztelenül” is finom, kecses autó, igazi roadster. Jól döntött a gazdája, hogy egy apróságnak tűnő csíkhalmazzal feldobja.

 

Oracal 751-re esett a választás, mire másra? Ez az a fólia amit ilyen dolgokra terveztek és le a kalappal az Oracal mérnökei, kémikusai előtt akik ezt a fóliát kifejlesztették mert jó munkát végeztek. Telepítése igényel némi gyakorlatot, hisz egy igen vékony anyagról lévén szó igen rakoncátlanul is tud viselkedni, amit még a hőlégfúvó sem old meg. Ha viszont összeszoktunk vele, akkor igazi kezesbáránnyá válik. A 751 könnyen vágható, légcsatornás változata nincs. Viszont, ami nagyon fontos, öntött ez a tény alapvetően garantálja  az időtállóságát és az ívek tökéletes követését.

MX5

MX5

2019.09.17.

Érdekes kis csoda ez a kocsi. A színe egyszerűen lélegzetellálító. Nem fehér, nem törtfehér hanem valami egészen tökéletes halványszürke. Így “meztelenül” is finom, kecses autó, igazi roadster. Jól döntött a gazdája, hogy egy apróságnak tűnő csíkhalmazzal feldobja.   Oracal 751-re esett a választás, mire másra?

Tovább olvasom
FIAT 500

FIAT 500

2019.08.21.

Megszületett az időpont, megjelent a hölgy. Ilyen egy rendes ügyfél. Nade, nem is ez a lényeg. A szóbanforgó hölgy második tulajdonos így ezt a problémát az autóval együtt szerezte. Sejetette, hogy valami nem stimmel azzal a két meghatározhatatlan színű csíkkal a motorháztetőn de a tulajdonjog

Tovább olvasom
ORACAL 641

ORACAL 641

2019.08.16.

Amikor elkezdtük ezt a dolgot ezzel kezdtük. Szerintem úgy, mint sokan mások is. Egyszerű beltéri fólia, könnyen vágható közepes anyagtartással. Kültérre hosszú távra nem ajánlatos. Mi elsősorban a rally autókon látható mindenféle logók elkészítéséhez használtuk. Lehet vele haladni, csak ne legyen bonyolult vágógéped hozzá. Csak

Tovább olvasom