Megszületett az időpont, megjelent a hölgy. Ilyen egy rendes ügyfél. Nade, nem is ez a lényeg. A szóbanforgó hölgy második tulajdonos így ezt a problémát az autóval együtt szerezte. Sejetette, hogy valami nem stimmel azzal a két meghatározhatatlan színű csíkkal a motorháztetőn de a tulajdonjog megszerzésekor ez a próbléma nem tűnt valósnak és olyan nagymértékűnek, hogy komolyabban foglalkozzon vele. Ahogy teltek-múltak a hónapok a két csík egyre szarabbul nézett ki. Az autó napi használatakor a hölgy szeme egyre többször maradt a két csíkon -ami valjuk be a képek láttán – nem is csoda. Elkezdte zavarni. Nem tudta még megfogalmazni magában, mit is tegyen, hogy oldja meg? Meg kellett oldani. Ez a hölgy az ismerősünk. Egy találkozásunkkor hamarabb tettem szóvá a csíkot, mint előadta volna a problémát. Nem volt kérdés, meg kellett oldani. Egy időpont kellett hozzá és 1 óra 17 perc, meg némi fólai. 

 

Oracal 751-re esett a választás. Bár az “eredeti” nyomtatva volt. Volt egy nagyon-nagy hiányossága! Nem volt rajta semmiféle lamináló. Ilyet, te!? Ho? Ki az a kolléga aki ilyet elkövet. Megrökönyödve néztem. Lehúzni egyszerű volt, simán lejött. Csak az összes -amikor azt írom, összes akkor az összesre gondolok- kibaszott ragasztót lent hagyta a motorháztető fényezésén. 40 percig tartott levakarni róla mindenféle kemikáliával azt a szart. Na mindegy. 

 

Lekerült, majd felkerült a friss csík, nem volt nagy dolog. Azt javaslom, mindenkinek aki ilyen vagy hasonló problémával él együtt, hogy ne halogassa. Az is egy dísz az autón csak jól kell megcsinálni és sokáig igényes marad a kocsi.