ORACAL 641

Amikor elkezdtük ezt a dolgot ezzel kezdtük. Szerintem úgy, mint sokan mások is. Egyszerű beltéri fólia, könnyen vágható közepes anyagtartással. Kültérre hosszú távra nem ajánlatos. Mi elsősorban a rally autókon látható mindenféle logók elkészítéséhez használtuk. Lehet vele haladni, csak ne legyen bonyolult vágógéped hozzá. Csak befűzöd és vágod. Ilyen gép Ottó. Ő Ottó. De ez a cikk nem róla szól hanem a Oracal 641-ről.

 

Annyira nem bonyolul fólia, hogy oldalakat lehetne róla írni. Szóval könnyen hozzáférhető egyszerű anyag. Beltérre kiváló kültéren az élettartama rohamosan romlik, főleg ha komoly napsütésnek van kitéve. Bátran lehet használni nagyon nem lehet vele mellélőni. Nyitvatartás feliratok, beltéri üvegfelületekre nagy szövegek, akciós feliratok stb… Ára egyáltalán nem vészes, megfelelő kihelyezés esetén, könnyen visszaszedhető. Szerethető fólia és hálás anyag.

MX5

MX5

2019.09.17.

Érdekes kis csoda ez a kocsi. A színe egyszerűen lélegzetellálító. Nem fehér, nem törtfehér hanem valami egészen tökéletes halványszürke. Így “meztelenül” is finom, kecses autó, igazi roadster. Jól döntött a gazdája, hogy egy apróságnak tűnő csíkhalmazzal feldobja.   Oracal 751-re esett a választás, mire másra?

Tovább olvasom
FIAT 500

FIAT 500

2019.08.21.

Megszületett az időpont, megjelent a hölgy. Ilyen egy rendes ügyfél. Nade, nem is ez a lényeg. A szóbanforgó hölgy második tulajdonos így ezt a problémát az autóval együtt szerezte. Sejetette, hogy valami nem stimmel azzal a két meghatározhatatlan színű csíkkal a motorháztetőn de a tulajdonjog

Tovább olvasom
ORACAL 641

ORACAL 641

2019.08.16.

Amikor elkezdtük ezt a dolgot ezzel kezdtük. Szerintem úgy, mint sokan mások is. Egyszerű beltéri fólia, könnyen vágható közepes anyagtartással. Kültérre hosszú távra nem ajánlatos. Mi elsősorban a rally autókon látható mindenféle logók elkészítéséhez használtuk. Lehet vele haladni, csak ne legyen bonyolult vágógéped hozzá. Csak

Tovább olvasom