RÓLUNK MONDTÁK

Mivel mindenkinek val véleménye bizonyos dolgokról, vélhetően rólunk is, így megkérdeztük ügyfeleinket gondolataikról, tapasztalataikról

Ügyfeleink véleménye rólunk a teljesség igénye nélkül.

Boglárka

Boglárka

Pálinkaházunk lassan 3 éve dolgozik a Boom Graphic Studióval. Amiért szeretjük Őket az a végeláthatatlan kreativitásuk, sokoldalúságuk és gyorsaságuk. Rendszeresen terveztetünk Velük címkét új termékeinkre, illetve ügyfeleink részére. Munkaruháink logózását is Ők végzik. Látványosabbá tették üzemünket kreatív üvegfóliákkal és teljesen egyedivé varázsolták fesztiválos installációnkat is.

Floch Ildikó

Floch Ildikó

Termékeink rendszeresen bekerülnek karácsonyi katalógusokba ajándékcsomagok egy-egy darabjaként. Ehhez szükséges, hogy a külső megjelenés évente kicsit megváltozzon. Ezért minden év júniusában, amikor mindenki a strandon van és szokja a hőséget :-), én felhívom Imit és megkérem, hogy kicsit kerüljön karácsonyi hangulatba, csak annyira, hogy a szokásos ici-pici változtatást sikerüljön megoldani. És ezen – már vagy 4 éve – mindig jót nevetünk. (FLOq vajas kekszek)

Laller

Laller

Horváth Lajos Laller vagyok a Laller Car Service tulajdonosa és Dakar motorversenyző! Hogy miért is választottam a Boom Graphic Studiot? Én egy maximalista embernek gondolom magam aki a nagyon szeretei a legkisebb részletekben rejlő dolgokat. Olyan emberekkel dolgozom akik már félszavakból is tudják hogy mit is szeretnék látattni. Zoli és Imi pont az a két minden hájjal megkent faszi akik éltre keltették Laller Dakar Team és Laller Car Service imaget. Elmeséltem nagy vonalakban mit is szeretnék képviselni egy logoban és velük egy komplet brendet épitettünk. Az általam megálmodott képböl ők egy világot bejárt brendet alkottak amiért hálás vagyok nekik. Legyen az óriás molino vagy névjegykártya ,motorom dekorácioja,sponzori kiajánlom, szórólap vagy egyszerű matrica. Köszönöm nektek a preciz és mindig pontos munkát!

Fekete Kitti

Fekete Kitti

“Mikor nyitottuk a saját vállalkozásunkat tudtam melyik névjegykártyát kell elővenni nekünk! Azóta is Velük dolgozunk.. Nem csak munka témában magán extra kívánságainkat is elkészítik ..még az utolsó előtti pillanatban is hívom őket! Logó, névjegykártyák, szórólap, reklámtábla, molinó, matrica, autó matrica, kulcstartó, Garantálom Tőlük a minőségi és lelkiismeretes munkát!! Ők egy igazán kivételes, jó kedv, kreatív és lendületes csapat!!! HAJRÁ ZOLI, HAJRÁ IMI! 😊👊👨‍💻👨‍💼⚒”

Hermann Anna

Hermann Anna

“Nekünk azért nagyon jó veletek dolgozni, mert míg az eddigi táblás vállalkozók kicsit megbízhatatlanok voltak, sokszor nem tartották be a határidőt, elmaradtak egy-egy munkával, ti nagyon gyorsan reagáltok, rugalmasak vagytok és ha valami sos kellene, úgy gondolom abban is lehetne rátok számítani. Mivel csak tájékoztató- és utcanév táblákat csináltok nekünk, ezek megjelenése eléggé kötött, de a táblák alapvetően esztétikusak, igényesek.

Szentkirályi Judit

Szentkirályi Judit

Többször rendeltünk már nyomdai termékeket a Boom Graphic-tól, mindig meg voltunk elégedve. Profi, gyors és megbízható csapat.

Jónás Anna

Jónás Anna

Imivel a BOOM-ból a kezdet kezdete óta dolgozunk együtt. A logóm megálmodásától, a vállfáim pirogravirozásán át, az egyedi jegyzetfüzeteinkig minden marketing eszközt ő készít számomra. Mindent, amit az évek során kitaláltam, Imi egy magasabb szinten valósította meg. Az elején definiáltuk milyen elképzeléseim vannak, mit szeretnék közvetíteni a brandemmel, és minden ami ezek után született abszolút hozta az évekkel korábban lefektetett alapokat, így folyamatosan egységes a végeredmény. Az már csak hab a tortán, hogy mindig tudnak segíteni a fiúk, ha éppen megint utolsó utána pillanatban szükségem, például egy vállfára 🙂 Köszönöm szépen!”