WRAPPING

Ha már ismered a szó jelentését, biztosan nem véletlenül jársz nálunk. Ha nem, akkor segítünk. A wrapping, a dekoráció legérdekesebb és legnagyobb körültekintést igénylő ága.

Színezd át a kocsidat, vagy csak dobd fel egyedi grafikával! Legyél velünk az aszfalt betyárja!

Elsősorban a gépjárműveknél hangzik el ez a szó. De mi is pontosan? Egész autó vagy elemeinek behúzását jelenti. Ezen területen is rengeteg fólia létezik az egyszerű alapszínektől a szálhúzott fóliákon át a csillogó-villogó króm fóliákig. A lehetőségek határtalanok, ötleteink kimagaslóak. Miért is jó ez neked? Ha meguntad a színét, de nem akarod fényezőműhelybe vinni, ha egy cseppet fel akarod dobni, kicsit ki akarsz tűnni, egyedivé akarod varázsolni a wrapping a te eszközöd. Az ilyen jellegű művelet 2-3 napot vesz igénybe. Ennyi idő alatt újjá varázsoljuk megunt autódat! Ha az autó színét nem is akarod megváltoztatni, de szeretnél időtálló védelmet a fényezésnek, akkor arra is van lehetőség, hisz átlátszó, direkt erre a célra kifejlesztett fólia is elérhető nálunk.

A fólia vagy matrica közvetlenül a jármű eredeti felületére kerül fel, mely alkalmazása rövid idő alatt megváltoztatja a járművek megjelenését, eltávolítása után visszaadja a jármű eredeti állapotát. A wrapping folyamata mindig három fázisból áll: tervezés, gyártás, felhelyezés. Normál esetben öt évig is tartósan fennmarad a járművön, és nem károsítja az autó gyári fényezését.